Zámek AL-KO Safety Compact k AK300, AK160
search
  • Zámek AL-KO Safety Compact k AK300, AK160

Zámek AL-KO Safety Compact k spojkám AK 160 a AK 300 (pr. trubky 50 mm)

2 212,00 Kč

Tento zámek je určen pro tažné spojky AL-KO AK 160 (na pr. trubky 50 mm) a AK 300. Součástí balení je veškerý montážní materiál včetně nové gumové manžety. Zámek se používá následujícím způsobem: Na stávající tažnou spojku se namontují dvě vodicí kolejničky zámku pomocí přiložených imbus. šroubů se sníženou hlavou. Vlastní zámek se pak zavléká za tyto kolejničky a tažnou spojku.

Počet

Tento zámek je určen pro tažné spojky AL-KO AK 160 (na pr. trubky 50 mm) a AK 300. Součástí balení je veškerý montážní materiál včetně nové gumové manžety. Zámek se používá následujícím způsobem: Na stávající tažnou spojku se namontují dvě vodicí kolejničky zámku pomocí přiložených imbus. šroubů se sníženou hlavou. Vlastní zámek se pak zavléká za tyto kolejničky a tažnou spojku. Po nasazení znepřístupní ovládací madlo tažné spojky. K zamčení dojde zatlačením zámkové vložky, odemyká se klíčkem. Standardně montovaná gumová manžeta nájezdové brzdy by bránila při nasazování zámku, proto je se zámkem dodávána speciální manžeta, určená pouze pro použití s tímto zámkem. Zámek je dodáván včetně dvou klíčů, veškerého montážního materiálu a válečků pro zajištění tlumiče nájezdové brzdy během montáže.

Velkou výhodou tohoto zámku je možnost jeho použití za jízdy s připojeným přívěsem, kompaktní provedení a snadná obsluha v provozu.

AL-KO
110103

Specifické reference

ean13
4003718028249
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.