Pouzdra brzdy AL-KO 161S / 251S / 251G pr. 50 mm (přední + zadní)
search
  • Pouzdra brzdy AL-KO 161S / 251S / 251G pr. 50 mm (přední + zadní)

Pouzdra brzdy AL-KO 161S/251S/251G/251VB pr. 50 mm (přední + zadní)

756,00 Kč

Sada originálních pouzder uložení tažné trubky pro brzdy AL-KO typ 161S a 251S je určena k repasi nájezdové brzdy, která již vykazuje nadměrnou vůli v uložení tažné tyče. Tažná trubka těchto nájezdových brzd má průměr 50 mm. Pouzdra mají vnitřní průměr vždy menší a po nalisování do tělesa brzdy je nutné je zkalibrovat na přesný průměr použité tažné trubky.

Počet
Dostupnost: Skladem

Sada originálních pouzder uložení tažné trubky pro brzdy AL-KO typ 161S a 251S je určena k repasi nájezdové brzdy, která již vykazuje nadměrnou vůli v uložení tažné tyče. Tažná trubka těchto nájezdových brzd má průměr 50 mm. Pouzdra mají vnitřní průměr vždy menší a po nalisování do tělesa brzdy je nutné je zkalibrovat na přesný průměr použité tažné trubky. Sada se skládá z jednoho předního a jednoho zadního pouzdra. Přední pouzdro je opatřeno osazením pro nasazení gumové manžety.

Před výměnou pouzder doporučujeme posoudit stav opotřebení povrchu tažné trubky a případně spolu s výměnou pouzder provést i výměnu trubky. Povrch tažné trubky by měl být zcela hladký. Jakákoliv nerovnost povrchu vede ke snížené životnosti nových pouzder.

POZOR: Po nalisování pouzder do tělesa nájezdové brzdy je nutné pouzdra prostružit (nejlépe ručním stavitelným výstružníkem s prodlouženým vedením) na přesný průměr tažné trubky. Před vložením tažné trubky je nutné v místě maznic provrtat otvory pro mazací tuk. Neodborná montáž může vést k nevratnému poškození pouzder, případně dalších dílů brzdového systému.

Výměnu pouzder doporučujeme svěřit zaškolenému servisu s patřičným dílenským vybavením.

AL-KO
70039

Specifické reference

ean13
70039009
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.