Mycí suspenze na silně znečištěné ruce 600 g
search
  • Mycí suspenze na silně znečištěné ruce 600 g

Mycí suspenze na silně znečištěné ruce 600 g

39,00 Kč

Účinná tekutá suspenze na mytí silně znečištěných rukou např. po opravách brzdového systému a pod. Snadno se dávkuje díky praktickému uzávěru s optimálně velkým otvorem a pružné, snadno stlačitelné lahvi. Suspenze obsahuje přísady příznivě působící na pokožku, snadno a rychle odstraňuje nečistoty a pohodlně se používá.

Počet
Dostupnost: Skladem

Mycí suspenze na silně znečištěné ruce 600 g.

Účinná tekutá suspenze na mytí silně znečištěných rukou např. po opravách brzdového systému a pod. Snadno se dávkuje díky praktickému uzávěru s optimálně velkým otvorem a pružné, snadno stlačitelné lahvi. Suspenze obsahuje přísady příznivě působící na pokožku, snadno a rychle odstraňuje nečistoty a pohodlně se používá. Balení s obsahem 600 gramů padne dobře do jedné ruky a díky úspornému uzávěru nedochází při mytí ke zbytečnému plýtvání.

Doporučené použití:

Na mírně navlhčené ruce naneste přiměřené množství prostředku, který mytím jako mýdlem bez ředění odstraní nečistoty. Uvolněné nečistoty opláchněte vodou.

Tato mycí suspenze je dlohodobě používána mechaniky a techniky v servisu přívěsů, kteří si ji vybrali jako jeden z nejlepších a nejpříjemnějších mycích prostředků na silně znečištěné ruce.

VAPP
151

Specifické reference

ean13
8594023261057
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.